Kinderen fotoshoot en fotografie

Het blijft een leuke uitdaging om kinderen tijdens een fotoshoot vast te leggen in hun eigen manier van zijn. Geen geposeerde ‘cheese-lachjes’ of stil moeten zitten; er mag gespeeld, gerend en gedold worden!

Niets moet en alles mag, voor mij is het heel belangrijk dat kinderen op het moment van de fotoshoot plezier hebben. Dat stralen ze dan ook uit in de foto’s. Het liefst plan ik met kinderen die kunnen lopen ook graag buitenshoots of bij jullie thuis in hun eigen omgeving.Wat kun je verwachten tijdens een kinder fotosessie?

  • De gemiddelde tijd van een fotoshoot met kinderen is 1 tot 1.5 uur.
  • Er worden altijd meerdere foto’s bewerkt en er kunnen tegen meerprijs meerdere foto’s worden afgenomen.
  • De foto’s ontvangen mij een professionele nabewerking.
  • De shoot kan worden gehouden op een locatie naar keuze of in mijn studio.


Prijzen en tarieven kinder fotosessie

#1 Pakket: €60,- (inclusief BTW)

  • +- 1 uur kinder(en) fotoshoot
  • 10 bewerkte digitale foto’s
  • De foto’s krijgen van mij een professionele nabewerking
  • De prijs is voor 2 personen. Voor extra personen reken ik een meerprijs van 5 euro per persoon

Let op: Deze prijs is exclusief eventuele reis- en tijdskosten buiten Venray.
Neem contact met mij op wanneer dit het geval is, zodat we alsnog een mooie prijs kunnen afspreken.


Interesse gewekt?
Neem contact met mij op en dan kijken we samen of ik een plekje vrij heb.