Newborn Lifestyle fotoshoot en fotografie

De Newborn Lifestyle fotoshoot is een ontspannen fotoshoot bij jou thuis, waar we de mooie en de chaotische momenten van een jong gezin in beeld vangen. Op je eigen bed met je kleintje knuffelen, rustig voeden op de bank, verschonen, troosten of in bad doen – dit kan allemaal tijdens een lifestyle newborn fotoshoot.

Zóveel leuker dan foto’s laten maken in een onpersoonlijke fotostudio… Wat je van mij krijgt zijn echte beelden van jullie leven zoals het op dat moment is, met alles wat erbij hoort. Een prachtig gezinsdocument waar je voor altijd van blijft genieten.

Probeer op tijd een afspraak in te plannen, om teleurstellingen te voorkomen. Geef zo duidelijk mogelijk jullie wensen aan. Omdat ik zoveel mogelijk mijn eigen stijl nastreef en kleding bepalend is voor het eindproduct, bespreken we met elkaar wat je in de kast hebt hangen en wat je het beste kunt dragen tijdens de shoot.Jouw gezin of baby thuis op de foto?

Wat je van mij kunt verwachten tijdens deze lifestyle fotoshoot bij jou thuis, is het volgende:

  • De gemiddelde tijd van een lifestyle shoot is 2 uur.
  • Er worden altijd meerdere foto’s bewerkt en er kunnen tegen meerprijs meerdere foto’s worden afgenomen.
  • De foto’s krijgen van mij een professionele nabewerking.
  • Ik geef ook graag kledingadvies voor tijdens de fotoshoot.


Prijzen en tarieven Lifestyle fotoshoot

#1 Pakket: €160,- (inclusief BTW)

  • +/- 2 uur lifestyle fotoshoot
  • 15 bewerkte digitale foto’s
  • De foto’s krijgen van mij een professionele nabewerking
  • De fotosessie vindt aan huis plaats

Let op: Deze prijs is exclusief eventuele reis- en tijdskosten buiten Venray.
Neem contact met mij op wanneer dit het geval is, zodat we alsnog een mooie prijs kunnen afspreken.


Interesse gewekt?
Neem contact met mij op en dan kijken we samen of ik een plekje vrij heb.