Wil je graag een fotoshoot doen in Venray of omgeving? Dan ben je bij Starmoments aan het juiste adres! Jij vertelt wat je graag wilt en ik, fotografe Jessica, maak er een plaatje van.

Leuk om jezelf cadeau te doen, maar de fotoshoot zelf, of de foto’s die hier uit voorvloeien zijn ook zeker gaaf om een ander cadeau te doen. Een fotoshoot in Venray met je familie, je kindjes, je geliefde, je vriendinnen of vrienden. Alles is mogelijk!

Hieronder alvast een indicatie van wat er allemaal mogelijk is, maar schroom niet om contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden!

Newborn

Meer informatie over een Newborn fotoshoot

Zwangerschap

Ik wil meer weten over een Zwangerschaps fotoshoot

Baby

Ik wil meer weten over een Baby fotoshoot

Cake Smash

Een fotoshoot zoals deze is zo leuk om te doen in mijn studio in Venray! Kindjes die even heel erg kind mogen zijn, lekker vies mogen worden en stiekem eventjes zoveel taart mogen eten als ze willen. En dan heb ik het geluk dit geluksmomentje vast te mogen leggen!

Ik wil meer weten over een Cake Smash fotoshoot

Familie

Ik wil meer weten over een Familie fotoshoot

Romantisch

Wil jij samen met jouw vriend of vriendin een gave romantische fotoreportage? Doe je mooiste kleren aan en dan gaan wij samen op zoek naar een gave locatie om een aantal toffe sfeervolle foto’s te schieten waar de liefde vanaf spat.

Ik wil meer weten over een Romantische fotoshoot

Lifestyle

Ik wil meer weten over een Lifestyle fotoshoot